Τοποθεσία του Heliotropia Houses στη Λευκάδα, Βασιλική

Τοποθεσία

To χωριό Βασιλική συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, την νυχτερινή ζωή την υπέροχη θάλασσα το windsurfing και την ελληνική παράδοση.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλα τα παραπάνω στις ενοικιαζόμενες κατοικίες με το όνομα "Ηλιοτρόπια" σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον χωρίς να χάσει τις ανέσεις που θα είχε στο δικό του σπίτι. Οι ενοικιαζόμενες κατοικίες Ηλιοτρόπια είναι ένα συγκρότημα το οποίο κατασκευάστηκε πρόσφατα (2005-2008) και το οποίο αποτελείται από 9 ανεξάρτητες κατοικίες ,ισόγειες 40 τ.μ. και διώροφες 60 τ.μ.

Βρισκόμαστε  στα προάστια του χωριού Βασιλική σε ένα κτήμα με δέντρα και πολύ πράσινο. Η απόσταση του συγκροτήματος από τη θάλασσα και την οργανωμένη παραλία είναι μόλις 150 μ. και από το κέντρο του χωριού περίπου 300 μ. Στο κέντρο του χωριού , μπορεί ο επισκέπτης να περπατήσει στο γραφικό λιμανάκι, να απολαύσει την παραδοσιακή κουζίνα, να αγοράσει αναμνηστικά δώρα και να χαρεί την εμπειρία των θαλάσσιων σπορ όπως windsurf ,θαλάσσιο σκι καταμαράν κλπ.

Το χωριό Βασιλική είναι ιδανικός τόπος για windsurfing εξαιτίας των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών που δημιουργούνται. Λειτουργούν 3 σχολές όπου ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μαθήματα και να νοικιάσει τον απαραίτητο εξοπλισμό.